Selecteer een pagina

Spoorstraat 5

It’s the most wonderful time of the year

6-12-2020 | 2 reacties

Om elkaar niet in de weg te lopen tijdens het afwerken (stucen) van de kamer uit de vorige blog, zijn we tevens begonnen aan het leeghalen van de zolder. Nu bestaat deze nog uit twee kamers. Hieronder foto’s afkomstig van Funda.

Slopen, slopen en nog meer slopen. Het verlaagde plafond zal niet meer terugkeren. Op de foto’s is goed te zien hoe hoog de ruimte zal worden. Echter zal er nog wat werk verzet moeten worden, voordat de ruimte weer casco zal zijn. Wordt vervolgd.

Vanwege de tijd van het jaar en het vroeg donker worden hebben we de voorkant van het huis voorzien van (kerst)verlichting. Daarnaast willen we nog graag delen dat we tijdens het heerlijk avondje van Sinterklaas de volgende surprise hebben gekregen van Jilli-Jan en Marloes.

Voor nu fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar! Tot 2021!

Laat een berichtje achter!

2 Reacties

  1. Tamara

    Wat gezellig zo met de kerstverlichting. Ik zie het al….dat het kerstdiner dit jaar bij jullie zal zijn? maar wat is er al hard gewerkt! Zo door… dan komt het helemaal goed met dit geweldige huis!

    Antwoord
  2. Karin

    Leuk dat het blog weer is bijgewerkt! Knap dat jullie nog steeds de energie hebben om dit tot een geweldig, eigen huis te maken. Echt bewondering voor jullie! Kom echt gauw weer kijken hoor.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere updates

Plaatsing CV-ketel en stucadoor op bezoek

Afgelopen zomervakantie bestond vooral uit relaxen en bijtanken in CuraƧao. Direct na de vakantie stond de afspraak voor de installatie van de CV-ketel op de planning. Voorafgaand hebben we de CV...

Toiletruimte afwerken

In de zomer van 2020 zijn we begonnen aan het vormgeven van de toiletruimte. Tevens is er destijds een begin gemaakt aan het tegelwerk. Door andere prioriteiten had de afwerking in deze ruimte geen...

Dakserre plaatsen

Vorig jaar hebben we een dakserre aangeschaft, die de huidige dakramen gaat vervangen. Vanwege de andere werkzaamheden heeft deze een tijd op zolder liggen wachten. De vrije dagen met Hemelvaart...

Op de hoogte blijven.

Meld je hier aan om steeds als wij een nieuw bericht plaatsen een seintje te krijgen!