Selecteer een pagina

Spoorstraat 5

It’s the most wonderful time of the year

6-12-2020 | 2 reacties

Om elkaar niet in de weg te lopen tijdens het afwerken (stucen) van de kamer uit de vorige blog, zijn we tevens begonnen aan het leeghalen van de zolder. Nu bestaat deze nog uit twee kamers. Hieronder foto’s afkomstig van Funda.

Slopen, slopen en nog meer slopen. Het verlaagde plafond zal niet meer terugkeren. Op de foto’s is goed te zien hoe hoog de ruimte zal worden. Echter zal er nog wat werk verzet moeten worden, voordat de ruimte weer casco zal zijn. Wordt vervolgd.

Vanwege de tijd van het jaar en het vroeg donker worden hebben we de voorkant van het huis voorzien van (kerst)verlichting. Daarnaast willen we nog graag delen dat we tijdens het heerlijk avondje van Sinterklaas de volgende surprise hebben gekregen van Jilli-Jan en Marloes.

Voor nu fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar! Tot 2021!

Laat een berichtje achter!

2 Reacties

  1. Tamara

    Wat gezellig zo met de kerstverlichting. Ik zie het al….dat het kerstdiner dit jaar bij jullie zal zijn? maar wat is er al hard gewerkt! Zo door… dan komt het helemaal goed met dit geweldige huis!

    Antwoord
  2. Karin

    Leuk dat het blog weer is bijgewerkt! Knap dat jullie nog steeds de energie hebben om dit tot een geweldig, eigen huis te maken. Echt bewondering voor jullie! Kom echt gauw weer kijken hoor.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere updates

Zomervakantie! #3

#A59 RE 110,5

Na weer opgeladen te zijn werd het tijd om de vloer te vervangen. De eerste stap was dan ook het verwijderen van de oude vloerdelen. Hierdoor konden we ook meteen de staat van de balkenlaag...

Puincontainers vullen!

De knoop is doorgehakt! We kunnen beginnen met het slopen van de bestaande draagmuren. Door de strakke planning, van precies vijf dagen, meteen een race tegen de klok. De eerste stap betrof het...

Op de hoogte blijven.

Meld je hier aan om steeds als wij een nieuw bericht plaatsen een seintje te krijgen!