Selecteer een pagina

Spoorstraat 5

275 meter aan leidingwerk

15-7-2020 | 0 Reacties

Na al het sloopwerk van afgelopen week werd het tijd om wat te gaan bouwen. Het voormalig laberatorium wordt opgedeeld in een toiletruimte en voorraadkast. Dit vraagt om het bouwen van tussenwand. Zo gezegd, zo gedaan..

Door de komst van de scheidingswand zou de volgende stap het aanbrengen van het nieuwe leidingwerk worden. Om ons goed voor te laten lichten zijn we met onze tekening naar Ronald Appels (Walther Appels Klimaatbeheersing) gegaan. Na wat aanwijzingen en raad zijn we begonnen met het plaatsen van de diverse flexibele buizen. Een van de belangrijkste punten, die we hebben gekregen, is om enkel in de kelder en op zolder koppelingen te realiseren. Hierdoor blijven deze altijd toegangelijk en zitten er geen koppelstukken achter voorzetwanden. Hierdoor is de kans op lekkage nihil. Na een aantal dagen konden we de rollen ophalen en hebben we een start gemaakt met het aanbrengen van de water- en gasleidingen, maar ook de verwarming, riolering en ventilatiebuizen.

Naast het trekken van de leidingen is Jiaro met verfafbeit in de weer geweest om te kijken of hij een van de vier vastgeverfde ramen weer open kon krijgen, met als uiteindelijke doel alle vier de ramen weer in ere te herstellen. Zie hier het resultaat.

Laat een berichtje achter!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere updates

Zomervakantie! #3

#A59 RE 110,5

Na weer opgeladen te zijn werd het tijd om de vloer te vervangen. De eerste stap was dan ook het verwijderen van de oude vloerdelen. Hierdoor konden we ook meteen de staat van de balkenlaag...

Puincontainers vullen!

De knoop is doorgehakt! We kunnen beginnen met het slopen van de bestaande draagmuren. Door de strakke planning, van precies vijf dagen, meteen een race tegen de klok. De eerste stap betrof het...

Op de hoogte blijven.

Meld je hier aan om steeds als wij een nieuw bericht plaatsen een seintje te krijgen!